Hollum

Hollum, snel op weg

Extra informatie

Vakantie Hollum

Knus dorp van Ameland met genoeg vertier.
Deel deze bestemming met andere

Boek je vakantie

5/5
5.0 gemiddeld - 40 Reviews
Dit zijn onze partners:

Vakantie naar Hollum

Even weg in eigen land? Breng dan een bezoekje aan het prachtige Hollum op Ameland. Hollum is het grootste en meest westelijke dorp van het eiland. Met maar liefst 1100 inwoners is er genoeg te zien en te doen in dit bijzondere dorp. Wanneer je op zoek bent naar een actieve vakantie met een verblijf in een mooie bungalow dan is Hollum absoluut de juiste vakantiebestemming. Huur een weekend of een week lang een comfortabele vakantiewoning op deze mooie locatie.

Op je gemak in een villa

Vanuit je vakantiewoning in Hollum kun zowel kiezen voor een actieve vakantie als voor een rustig verblijf. Binnen no time ben je in het dorp, maar wil je liever in de tuin van je villa tot rust komen? Dan kan dat ook! Daarom is het verblijf in een vakantiewoning zo prettig: je deelt je eigen tijd en ruimte in.

Genoeg te doen

In Hollum is er van alles te doen. Huur een fiets om het dorp en omstreken te ontdekken. Rondom Hollum ligt een prachtig natuurgebied waar je goed kunt fietsen en wandelen. Breng een bezoekje aan de mooie en bekende vuurtoren en vergeet de prachtige oude straten van het dorp zelf niet. Verspreid over het hele dorp zijn er genoeg en veel leuke restaurants, kroegjes en winkels te vinden.

Meer bestemmingen uit de zelfde reeks