Vakantiehuis De Koog

Oneindig genieten

Vakantie naar De Koog?
Boek je vakantiewoning

Vanaf het strand loop je zo de Dorpsstraat in om een terras op te zoeken

Waarom naar De Koog?

Informeer een vriend over De Koog:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Cityguide

Andere plaatsen op Texel
die je gezien moet hebben

Vakantiehuis in De Koog huren?

Vakantie naar De Koog

De Koog op Texel is misschien wel de leukste badplaats van het eiland. Een gezellig winkelcentrum met veel leuke plekjes waar onder de zon genoten kan worden van een lekker drankje.

Na een dagje strand loopt u zo het gezellige gebied van De Koog binnen en kunt u gaan natafelen na een dagje van genieten.

Na een bezoek aan Ecomare met de lieve zeehondjes en het Juttersmuseum zijn de strandpaviljoens een geliefde plek onder de recreanten bij De Koog.

Huur een leuk vakantiehuis in De Koog en ga met uw kinderen of klein kinderen elke dag naar het strand om te vliegeren, zwemmen of zonnen. Liever actief op de fiets de omgeving verkennen en genieten van de weilanden met jonge lammetjes? Huur een fiets en u kunt met het gezin het eiland verder gaan verkennen.

Bekijk het aanbod vakantiehuizen uit De Koog en boek gemakkelijk en snel je favoriete vakantiewoning of knusse vakantie bungalow.

Kom naar het bruisende De Koog voor een vakantie dicht bij huis, maar toch ook weer ver weg. Laat u verassen door al het heerlijks wat Texel te bieden heeft. En dat is meer dan zon, zee en wind!