Uitwaaien op de Waddeneilanden

In de herfstvakantie even lekker uitwaaien op de Waddeneilanden. De mooie stranden van de eilanden zorgen voor uren wandel en uitwaai plezier. En juist dat uitwaaien dat is daar zo heerlijk. Het bied je de mogelijkheden om te vliegeren, kiten en nog veel meer.
Komt u naar Texel, Vlieland, Terschelling of Ameland?

Het eiland bij uitstek voor het vliegeren en zeker het vliegeren met zo’n buggy, waarbij je zittend in een 3-wieler zit en je laat voort trekken door je vlieger, is toch wel echt Terschelling.
Het eiland Terschelling met de meest brede stranden zorgt voor het meeste plezier en veiligheid. Doordat de stranden met eb wel tot ruim 800 meter breed kunnen zijn is het zowel voor de vliegeraars als de wandelaars goed samen te combineren zonder dat er ongelukken gebeuren.
De stranden en überhaupt het eiland zijn zeer hond vriendelijk. Neem gerust uw kleine vriend dus mee naar een van de Waddeneilanden.

De vakantiehuizen op de Waddeneilanden zijn in ruime keuze te kiezen. Of het nauw is voor een groot gezin of groep of tot een knus verblijf met zijn tweeën. Altijd iets naar uw wens en smaak te vinden!
Huur een fiets of neem u eigen fiets mee naar het eiland en fietst vanaf uw gehuurde huisje door de duinen en bossen naar de kust.
Ongeacht welk eiland u kiest voor een heerlijk weekje weg het zal bijna altijd in combinatie staan met een activiteit.
De eilanden nodigen uit om te gaan fietsen, wandelen en door de vaak constante wint ook dus vliegeren en kiten.

Wist u trouwens dat De Wadden sinds 2009 op de lijst van UNESCO Werelderfgoed staan?
Redenen genoeg om in het najaar naar een van de Waddeneilanden te komen.

Gevonden unieke plekjes op de Waddeneilanden

Delen met andere?

Ga je mee ontdekken?

Volg ons. Niet alleen hier maar ook op onze social media kanalen.

Meer inspiratie