De leukste strandpaviljoens op Terschelling

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen dagje aan het strand of een actieve dag vol avontuur, de strandpaviljoens op Terschelling bieden voor elk wat wils. Met hun unieke sfeer, uitgebreide menu’s en tal van activiteiten, zijn ze de perfecte plek om te genieten van de schoonheid van het eiland en de zee. Er zijn verschillende strandpaviljoens op Terschelling, elk met hun eigen unieke sfeer en voorzieningen. Hieronder vindt je een lijstje met enkele van de bekendste strandpaviljoens op Terschelling:

Strandpaviljoen De Branding

De Branding – gelegen bij Midsland aan Zee, dit paviljoen biedt het hele jaar een prachtig uitzicht op de duinen en de zee. Het heeft een uitgebreid lunchmenu met lekkere gerechten en de nodige borrelhapjes, snacks en gebak. Je kan binnen en buiten zitten.

Paviljoen West aan Zee

West aan Zee – gelegen bij paal 8 (bij West aan Zee), dit paviljoen biedt een breed scala aan verrukkelijke happen en drankjes en is een leuke en gezellige plek voor het hele gezin. Ze zijn dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Met een ruime keuze aan wijnen is dit de ideale plek om de dag af te sluiten met de ondergaande zon.

Heartbreak Hotel

Heartbreak Hotel – gelegen bij Oosterend ver weg van de bewoonde wereld, dit paviljoen heeft een fijne sfeer (50’s en 60’s stijl) en biedt heerlijke lunchgerechten. Het organiseert ook regelmatig muziek optredens. Het interieur van deze paviljoen op Terschelling is meer dan de moeite waard om te komen bekijken.

De Walvis

De Walvis – gelegen bij West-Terschelling naast de aankomsthaven, dit paviljoen is bekend om zijn traditionele Nederlandse gerechten, zoals pannenkoeken en bitterballen. Het heeft een groot terras met uitzicht op de zee en voorgelegen Groene strand. Elke dag geopend voor ontbijt, lunch en diner. Probeer ook eens de cocktails!

Zandzeebar

Zandzeebar – gelegen bij paal het strand van Formerum, dit paviljoen is de plek voor een ontspannen sfeer. Geniet van de zomerse cocktails en huisgemaakte burgers. Kinderen kunnen fijn op het strand spelen terwijl jij heerlijk geniet van de Terschellingse vakantiesfeer, het is de perfecte plek om te genieten van een dagje aan het strand.

Naast de strandpaviljoens die ik eerder heb genoemd, zijn er nog veel meer opties op Terschelling voor degenen die op zoek zijn naar een ontspannen strandervaring. Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek om te genieten van een kopje koffie of een plek om een ​​dag door te brengen met vrienden en familie, er is voor ieder wat wils.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen dagje aan het strand of een actieve dag vol avontuur, de strandpaviljoens op Terschelling bieden voor elk wat wils. Met hun unieke sfeer, uitgebreide menu’s en tal van activiteiten, zijn ze de perfecte plek om te genieten van de schoonheid van het eiland en de zee.

Terschelling blijft een fantastische vakantiebestemming in eigen land. Tijdens je verblijf is het aan te raden om je fiets- of wandeltocht af te wisselen met een bezoekje aan een van de strandtenten. Er niets fijner dan na een dagje strand ’s avonds nog heerlijk na dromen op je hotelkamer Terschelling.

Gevonden unieke plekjes op de Waddeneilanden

Delen met andere?

Ga je mee ontdekken?

Volg ons. Niet alleen hier maar ook op onze social media kanalen.

Meer inspiratie

Terschelling

Fietsen op Terschelling

Fietsen op Terschelling is een populaire activiteit onder toeristen. Het eiland Terschelling heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden die door de duinen, bossen en langs

Artikel lezen »