Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Terschelling

2-11 personen

Appartement

Wil je graag onbezorgd genieten en ultiem ontspannen op het fraaie eiland Terschelling? Dan is een verblijf in het Wellness Waddenresort écht iets voor jou.

Over: Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

De te huren appartementen zijn ruim, rookvrij en hebben een vernieuwd interieur. Enkele appartementen zijn zelfs voorzien van een sauna. De fraaie appartementen bieden plaats aan 2 tot 11 personen. Het waddenresort geniet van een rustige maar zeer centrale ligging op het eiland. Tijdens je verblijf mag je gebruik maken van de wellness faciliteiten. Het resort geniet van een unieke ligging op het prachtige eiland Terschelling. Een sfeervolle dorpje als Midsland en het strand, duin en bos zijn op wandelafstand. Laat jezelf verrassen door de vele faciliteiten voor jong en oud die het resort te bieden heeft. Zo is er een binnenzwembad, een sauna, piratenspeelschip, speeltuin, tafelvoetbal, pooltafel, een speelhoek en nog veel meer. Na een dag flink uitwaaien is het heerlijk thuiskomen bij Résidence Terschelling.

Over Terschelling

Beleef een droomvakantie op Terschelling! Kies voor ultieme ontspanning met een knus vakantiehuis op Terschelling als jouw eigen oase. Of geniet van de gastvrijheid en het comfort van de hotels op Terschelling. Ontdek de prachtige natuur, de eindeloze stranden en de gezellige sfeer van dit Waddeneiland tijdens jouw perfecte vakantie.

108.00

Vanafprijs per nacht

Geselecteerd door Gjalt
Deel met vrienden: