Landhuis De Wije Blick

Texel

6 personen

Vakantiehuis

Een fijn vakantiehuis op Texel net buiten De Koog. Landhuis “De Wije Blick” is geschikt voor 6 personen en is omringd door landerijen en bosschages en heeft hierdoor een vrije ligging.

Over: Landhuis De Wije Blick

Landgoed “De Wije Blick” is gelegen aan de westkant van Texel, net buiten het plaatsje De Koog en omgeven door akkers en bossen. Binnen 10 minuten fietsen bereikt u het uitgestrekte Noordzeestrand. Daarnaast ligt het landgoed vlakbij enkele natuurgebieden die deel uitmaken van het Nationaal Park Duinen van Texel, dat zich uitstrekt van de zuidpunt tot aan de vuurtoren. Het is een ideale plek om te fietsen en te wandelen, met tal van paardrijroutes die door bos en duinen slingeren. Het levendige centrum van De Koog ligt op slechts een kilometer afstand en biedt een verscheidenheid aan winkels, restaurants en cafés. Maneges, musea en een overdekt zwemparadijs bevinden zich allemaal in de buurt van landgoed De Wije Blick.

Over Texel

Beleef Texel op zijn best! Kies voor het comfort van een vakantiehuis op Texel als jouw thuis weg van huis. Of geniet van de gastvrijheid en luxe van de hotels op Texel. Verken de diverse natuur, uitgestrekte stranden en de gezellige sfeer van het grootste Waddeneiland tijdens jouw perfecte vakantie Texel.

205.00

Vanafprijs per nacht

Geselecteerd door Gjalt
Deel met vrienden: