Boerderij Ameland

Boerderij Ameland

Ontdek deze boerderij van schapen- en paardenhouderij gerund door Margrete en Douwe. Kom naar dit heerlijke eiland Ameland.

6 personen

Ameland

Camping

Over: Boerderij Ameland

Tijdens je verblijf in de fantastische tenthuisjes, met uitzicht over de dijk, duinen en weide met schapen en/of paarden, mag je de boer helpen met het voeren van schapen en kippen. De familie Borsch neemt je graag mee in hun leven op Ameland. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op de boerderij, er zijn meerdere speeltoestellen, een trampoline en een zandbak. Terwijl de kinderen spelen kun jij lekker ontspannen. Geniet van de zeelucht, haal verse groente uit het boerderijwinkeltje en stook de barbecue alvast aan. Als de kinderen zijn uitgespeeld is het tijd voor een hele gezellige avond, samen bij jullie tenthuisje. Douche met prachtig uitzicht over het weiland en stap aan het eind van de dag in je comfy bed.

Geniet van een ontspannen vakantie op Ameland! Ontdek de charme van dit prachtige eiland met een comfortabel vakantiehuis op Ameland als thuisbasis. Of kies voor luxe accommodaties in een van de gezellige hotels op Ameland. Ervaar de natuur, de stranden en de gastvrijheid van dit unieke stukje Nederland tijdens jouw onvergetelijke vakantie op Ameland.

Deel met vrienden:
Geselecteerd door Gjalt
Andere bekeken ook
8 personen
Vakantie Waddeneilanden?
Wadly.nl

Leuke en bijzondere plekjes op onze Waddeneilanden.