Baaiduinen

Baaiduinen, snel op weg

Extra informatie

Vakantie Baaiduinen

Baaiduinen: direct langs de weg tussen de weilanden met zicht op de Brandaris.
Deel deze bestemming met andere

Boek je vakantie

5/5
5.0 gemiddeld - 40 Reviews
Dit zijn onze partners:

Vakantie naar Baaiduinen

U wilt met het gezin naar de Waddeneilanden om wad te lopen en vogels te spotten? In Baaiduinen op het Waddeneiland Terschelling kunt u heerlijk vakantie vieren. Dit gezellige boerendorp ligt vlakbij het poldergebied het Hoge land en vlakbij een prachtige baai. Hier dankt de plaats haar naam aan. Baaiduinen op Terschelling hoort nog bij de pure natuur. Deze prachtige landelijke omgeving trekt veel toeristen aan. Er zijn hier comfortabele vakantiehuizen te huur.

Bezienswaardigheden en activiteiten in Baaiduinen

Baaiduinen is een boerengemeenschap met vooral veehouderij. Wilt u uw kinderen leren waar de melk vandaan komt? Of gaat u liever zwemmen in zee. Het kan allemaal. Vanuit uw vakantiewoning kunt u kiezen. Op Terschelling kunt u elke dag buiten actief vakantie vieren. Ga bijvoorbeeld watersporten of varen in de haven. bekijk de vuurtoren en maak een tochtje met de veerboot. Maak een strandwandeling of een waddenloop bij de Boschplaat. Ga fietsen op de dijken of wandelen en verken het eiland. Ga bijvoorbeeld winkelen of naar de kroeg in een naburig dorpje. Bekijk de unieke flora en fauna om Baaiduinen in het polderlandschap en geniet van een lekkere maaltijd in één van de restaurants. Terschelling is een groen eiland waar u helemaal tot rust kunt komen in de natuur van bos, duin, zee en strand.

Boek uw villa in Baaiduinen hier meteen online

Wilt u een vakantiehuis huren op een Waddeneiland? Vindt u Baaiduinen een leuke locatie om te genieten van de natuur en van de zee? Boek uw vakantiewoning hier dan zelf online. Informeer bij ons naar aanbiedingen en profiteer van onze acties via onze online shop. Baaiduinen is een rustige plaats in prachtig groen, waar u helemaal tot rust komt aan het strand en in de polder. Boek uw favoriete vakantiehuis meteen hier online.