Ballum

Ballum, snel op weg

Extra informatie

Vakantie Ballum

Ballum, verblijven in een zeer rustig dorpje.
Deel deze bestemming met andere

Boek je vakantie

5/5
5.0 gemiddeld - 40 Reviews
Dit zijn onze partners:

Vakantie naar Ballum

Kom tot rust in een vakantiehuis in Ballum, Ameland

Even helemaal tot rust komen, maar geen tijd om ver weg te reizen? Wat dacht je van een weekend of midweek Ballum op Ameland? De ideale plek om echt weg te zijn uit de drukte. Ballum is met ongeveer 370 inwoners namelijk het kleinste dorp van het eiland. Daarom kiezen veel mensen er voor om een vakantiewoning te huren op deze bijzondere plek.

Een bungalow: comfort en rust

Ballum is al tientallen jaren een populaire vakantiebestemming. Naast de prachtige oude dorpswoningen zijn er daarom genoeg villa’s en bungalows om te huren. Het voordeel van een eigen vakantiehuis is dat je geen last hebt van andere vakantiegangers. Daarnaast kun je alles lekker op je eigen tempo doen: in een vakantiebungalow heb je namelijk de beschikking over je eigen keuken, woonkamer, badkamer en vaak zelfs een eigen tuin.

Ontdek Ballum

Wanneer je tijdens je rustvakantie ook even wat afleiding nodig hebt, is er in en rondom Ballum van alles te zien. Huur bijvoorbeeld een fiets om de omgeving rondom Ballum te ontdekken. Bekijk het oude dorp waarvan nog veel in stand is gebleven vanuit de tijd dat het de woonplaats van de Cammingha’s was, de vroegere vrijheren van het eiland. Bij Ballum ligt een klein vliegveld waar vanaf je in de zomer een rondvlucht kunt boeken.

Meer bestemmingen uit de zelfde reeks