De Cocksdorp

Vakantiehuis De Cocksdorp

Vakantie naar Texel, De Cocksdorp

Verblijven in het meest noordelijke dorp van Texel

Vakantie De Cocksdorp

Voor een riant verblijf op het eiland Texel kom je naar De Cocksdorp. In de omgeving van De Cocksdorp liggen mooie vakantiehuizen, vanuit deze recreatie bungalows kunt u het eiland goed verkennen door per dag iets leuks te gaan doen of bekijken.
Dit in het noorden gelegen dorp is erg gezellig! De vele leuke winkels en knusse restaurants bieden aan jong en oud een heerlijk vakantie sfeertje. Ondanks dat dit dorp het jongste is van het eiland komt het totaal niet nieuw en statisch over. Er hangt echt een sfeer waar iedere eilander graag opnieuw keer op keer voor terug komt.

Boek je vakantie

Dit zijn onze partners:

Prachtige omgeving
Vanuit De Cocksdorp zijn de prachtige omgeven natuurgebieden goed te betreden. Zo zijn hier De Schorren, De Volharding, De Slufter, De Roggesloot en het bekende Krimbos. Houd hier rekening met rust van eventuele vogels die hier broeden.

De zomermaanden in De Cocksdorp zijn rijk aan allerlei toeristische activiteiten. Buiten het hoogseizoen om is het hier ook heerlijk genieten met de jaarlijkse stormen op het strand. Huur het hele jaar door een vakantiewoning in De Cocksdorp en  geniet van al het moois van dit eigenwijze eiland.

Andere plaatsen van Texel

Ook leuk om te bezoeken zijn: