West aan Zee

Vakantiehuis West aan Zee

Vakantie naar Terschelling, West aan Zee

Knus verblijven in de duinen in een vakantiewoning.

Vakantie West aan Zee

West aan zee: de ultieme vakantiebeleving
West aan zee is een nederzetting op Terschelling welke volledig is afgestemd op mensen die een onbezorgde en ontspannen vakantie in de prachtige natuur van Terschelling willen vieren. Naast vakantiehuizen kent dit stukje van het eiland geen vaste bewoning. Hierdoor is een verblijf in West aan zee een unieke ervaring die iedere liefhebber van zon, zee en strand zal bekoren.

Vertier aan het strand
Wanneer je kiest voor een vakantiewoning of villa heb je de garantie dat je altijd in de directe nabijheid van het strand zult vertoeven. De vakantiehuizen staan nagenoeg op het strand en dit zorgt voor een unieke ervaring. Wie wil er ’s ochtends nou niet uit zijn bed stappen en nagenoeg direct op het stand staan en genieten van de golven die stuk slaan op het strand. Ook de zonsopgang en zonsondergang zorgt voor magische aanblikken, waardoor je regelmatig het gevoel hebt aan de andere kant van de wereld te zitten.

Boek je vakantie

Dit zijn onze partners:

Rechtstreeks de natuur in
Direct aan West aan zee grenst het zeer interessante natuurgebied ‘de Kroonpolders’. Dit is een uitgestrekt duingebied met zeldzame begroeiing die op nagenoeg geen enkele plek in Nederland voorkomt. Maak prachtige wandelingen in een unieke omgeving slechts op verwaarloosbare afstand van de vakantiewoning in West aan zee. Of pak de fiets en geniet van de prachtige natuur waarvan veel mensen in Nederland niet weten dat deze bestaat.

Bezoek de reddingsbrigade
Nabij het recreatiegebied van West aan zee is de reddingsbrigade gestationeerd. Vrij regelmatig worden er demonstraties gegeven die bezocht kunnen worden door toeristen en andere geïnteresseerden. Het is reuze interessant om eens een kijkje in de keuken te nemen van deze interessante organisatie.

Bezoek West aan zee wanneer je wilt genieten van prachtige stranden, unieke natuur en recreatie in alle vormen.

Andere plaatsen van Terschelling

Ook leuk om te bezoeken zijn: