Baaiduinen

Vakantiehuis West-Terschelling

Vakantie naar Terschelling, Baaiduinen

Baaiduinen: direct langs de weg tussen de weilanden met zicht op de Brandaris.

Vakantie Baaiduinen

U wilt met het gezin naar de Waddeneilanden om wad te lopen en vogels te spotten? In Baaiduinen op het Waddeneiland Terschelling kunt u heerlijk vakantie vieren. Dit gezellige boerendorp ligt vlakbij het poldergebied het Hoge land en vlakbij een prachtige baai. Hier dankt de plaats haar naam aan. Baaiduinen op Terschelling hoort nog bij de pure natuur. Deze prachtige landelijke omgeving trekt veel toeristen aan. Er zijn hier comfortabele vakantiehuizen te huur.

Bezienswaardigheden en activiteiten in Baaiduinen
Baaiduinen is een boerengemeenschap met vooral veehouderij. Wilt u uw kinderen leren waar de melk vandaan komt? Of gaat u liever zwemmen in zee. Het kan allemaal. Vanuit uw vakantiewoning kunt u kiezen. Op Terschelling kunt u elke dag buiten actief vakantie vieren.

Boek je vakantie

Dit zijn onze partners:

Ga bijvoorbeeld watersporten of varen in de haven. bekijk de vuurtoren en maak een tochtje met de veerboot. Maak een strandwandeling of een waddenloop bij de Boschplaat. Ga fietsen op de dijken of wandelen en verken het eiland. Ga bijvoorbeeld winkelen of naar de kroeg in een naburig dorpje. Bekijk de unieke flora en fauna om Baaiduinen in het polderlandschap en geniet van een lekkere maaltijd in één van de restaurants. Terschelling is een groen eiland waar u helemaal tot rust kunt komen in de natuur van bos, duin, zee en strand.

Boek uw villa in Baaiduinen hier meteen online
Wilt u een vakantiehuis huren op een Waddeneiland? Vindt u Baaiduinen een leuke locatie om te genieten van de natuur en van de zee? Boek uw vakantiewoning hier dan zelf online. Informeer bij ons naar aanbiedingen en profiteer van onze acties via onze online shop. Baaiduinen is een rustige plaats in prachtig groen, waar u helemaal tot rust komt aan het strand en in de polder. Boek uw favoriete vakantiehuis meteen hier online.

Andere plaatsen van Terschelling

Ook leuk om te bezoeken zijn: