Nes

Vakantiehuis Nes

Vakantie naar Ameland, Nes

Verblijven in karakteristieke omgeving van Ameland.

Vakantie Nes

Even weg in Nes, Ameland
Een drankje bij zonsondergang, een heerlijk diner en een wandeling door de gezellige drukte in het dorp. Dát is Nes. Wie van een beetje gezelligheid houdt, is in Nes op Ameland aan het juiste adres. Dit sfeervolle dorp heeft alles wat een beetje gezelligheid nodig heeft: prachtige kroegen en bijzondere restaurants waar je tot in de late uurtjes lekker kunt borrelen. Trek je daarna terug in je mooie villa of bungalow die je in Nes geboekt hebt voor een weekend of (mid-)week.

Boek je vakantie

Dit zijn onze partners:

Je eigen vakantiehuis in Nes 
Een vakantiewoning in Nes is de ideale verblijfsplek om ultiem te genieten van deze mooie plaats. Je kunt alles op je gemak doen: wil je liever een avond thuis eten? Maak gebruik van de uitgebreide keuken of ga gezellig in de tuin barbecueën. Veel vakantiewoningen zijn al op loopafstand van het centrum te boeken. 

Huur een fiets 
Nes is één van de grootste dorpen van Ameland. Daarom is er ook van alles te doen. Als je het hele dorp wilt ontdekken is het aan te raden om een fiets te huren. Fiets naar de Phenix, de korenmolen of de historische en prachtige commandeurshuisjes. Ook de dorpstoren van Nes is absoluut een bezoek waard. Deze vind je middenin het centrum van dit gezellige dorp.

Andere plaatsen van Ameland

Ook leuk om te bezoeken zijn: