Vakantiehuis in Hollum

Oneindig genieten

Vakantie naar Hollum?
Boek je vakantiewoning

Knus dorp van Ameland met genoeg vertier

Waarom naar Hollum?

Informeer een vriend over Hollum:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Cityguide

Andere plaatsen op Ameland
die je gezien moet hebben

Vakantiehuis in Hollum huren?

Vakantie naar Hollum

Even weg in eigen land? Breng dan een bezoekje aan het prachtige Hollum op Ameland. Hollum is het grootste en meest westelijke dorp van het eiland. Met maar liefst 1100 inwoners is er genoeg te zien en te doen in dit bijzondere dorp. Wanneer je op zoek bent naar een actieve vakantie met een verblijf in een mooie bungalow dan is Hollum absoluut de juiste vakantiebestemming. Huur een weekend of een week lang een comfortabele vakantiewoning op deze mooie locatie.

Op je gemak in een villa 
Vanuit je vakantiewoning in Hollum kun zowel kiezen voor een actieve vakantie als voor een rustig verblijf.

Binnen no time ben je in het dorp, maar wil je liever in de tuin van je villa tot rust komen? Dan kan dat ook! Daarom is het verblijf in een vakantiewoning zo prettig: je deelt je eigen tijd en ruimte in.

Genoeg te doen 
In Hollum is er van alles te doen. Huur een fiets om het dorp en omstreken te ontdekken. Rondom Hollum ligt een prachtig natuurgebied waar je goed kunt fietsen en wandelen. Breng een bezoekje aan de mooie en bekende vuurtoren en vergeet de prachtige oude straten van het dorp zelf niet. Verspreid over het hele dorp zijn er genoeg en veel leuke restaurants, kroegjes en winkels te vinden.