Hollum

Vakantiehuis Hollum

Vakantie naar Ameland, Hollum

Knus dorp van Ameland met genoeg vertier.

Vakantie Hollum

Even weg in eigen land? Breng dan een bezoekje aan het prachtige Hollum op Ameland. Hollum is het grootste en meest westelijke dorp van het eiland. Met maar liefst 1100 inwoners is er genoeg te zien en te doen in dit bijzondere dorp. Wanneer je op zoek bent naar een actieve vakantie met een verblijf in een mooie bungalow dan is Hollum absoluut de juiste vakantiebestemming. Huur een weekend of een week lang een comfortabele vakantiewoning op deze mooie locatie.

Op je gemak in een villa 
Vanuit je vakantiewoning in Hollum kun zowel kiezen voor een actieve vakantie als voor een rustig verblijf.

Boek je vakantie

Dit zijn onze partners:

Binnen no time ben je in het dorp, maar wil je liever in de tuin van je villa tot rust komen? Dan kan dat ook! Daarom is het verblijf in een vakantiewoning zo prettig: je deelt je eigen tijd en ruimte in.

Genoeg te doen 
In Hollum is er van alles te doen. Huur een fiets om het dorp en omstreken te ontdekken. Rondom Hollum ligt een prachtig natuurgebied waar je goed kunt fietsen en wandelen. Breng een bezoekje aan de mooie en bekende vuurtoren en vergeet de prachtige oude straten van het dorp zelf niet. Verspreid over het hele dorp zijn er genoeg en veel leuke restaurants, kroegjes en winkels te vinden.

Andere plaatsen van Ameland

Ook leuk om te bezoeken zijn: